UN CADOU INEDIT IN PRAG DE SARBATORI
CURSURI DE RECONVERSIE PROFESIONALA

 
 

    Continuand traditia, Centrul de formare profesionala ITC-ELINF din Timisoara, intampina sarbatorile de iarna cu oferte speciale de tarife la toate cursurile. Toti cei care doresc sa urmeze unul din cursurile oferite sau cei care doresc sa ofere un cadou inedit celor dragi vor beneficia in luna Decembrie, de o reducere de pana la 50% din tariful unui curs urmat. Se poate opta pentru unul din urmatoarele cursuri:

    OPERATOR CALCULATOR. (PERMISUL E.C.D.L.) Cursul studiaza Notiuni IT, sistem operare Windows, Procesare text WORD, Calcul tabelar EXCEL, Baze date ACCESS, Prezentari POWERPOINT, Informatie si comunicare INTERNET si posta electronica.

    CONTABILITATE. Cursul trateaza contabilitatea financiara, intocmirea bilantului contabil precum si utilizarea unui soft specific de contabilitate D-SOFT. Formula de predare a cursului este unica in Timisoara, iar tematica complexa si in concordanta cu cerintele pietei si a legislatiei in vigoare.

    MANAGER PROIECT. Cursul de manager proiect vine in intampinarea unei nevoi crescute pe piata muncii din Romania de persoane capabile sa elaboreze si sa deruleze un proiect, inclusiv proiecte cu finantare europeana.

    FORMATOR. Formatorul este specialistul in formare care proiecteaza, deruleaza, evalueaza si revizuieste activitati teoretice / practice si / sau programe de formare si dezvoltare a competentelor profesionale, derulate in institutii specializate sau la locul de munca.

    INSPECTOR RESURSE UMANE. Curs adaptat la noile cerinte din legislatia muncii, prin utilizarea calculatorului in aplicatia Revisal.

    ASISTENT MANAGER. Urmand cursul de asistent manager, cursantii vor dobandi toate cunostintele necesare in domeniul tehnicilor de secretariat administrativ si de conducere, respectiv utilizarea calculatorului si prelucrarea informatiilor, notiuni financiar-contabile, comunicarea interpersonala, redactarea corespondentei comerciale, notiuni de management si marketing, cunostinte in domeniul resurselor umane.

    Cursuri IT:

       - DESIGNER PAGINI WEB,
      - Programare JAVA,
      - Programare C++,
      - PROIECTARE ASISTATA DE CALCULATOR,
      - ADMINISTRATOR DE RETEA,
      - EXCEL AVANSAT.

   In cadrul centrului se mai oferã cursuri de limbi moderne aplicate: Limba Engleza, Limba Germana, Limba Italiana.

    Cursurile se finalizeaza cu certificat de absolvire acreditat de Ministerul Muncii, Familiei si Egalitatii de Sanse si de Ministerul Educatiei, Cercetarii si Tineretului.

    Oferta speciala:
    Cei care poarta numele de NICOLAE sau NICOLETA se vor bucura in data de 6.12.2012 de reduceri substantiale.

   Pentru inscrieri va asteptam la sediul din Timisoara, P-ta Regina Maria (Horatiu), nr. 1 et. 2, sau la tel: 0256 499613 ; 0723 350435; 0771 329215.